sphere ctrl menu cross shoppingcart trash

Bedrijfsleiderschap Bedrijfsleiderschap

TePe is een familiebedrijf gevestigd in Malmö, Zweden. TePe is in 1965 opgericht door de Henning Eklund Family. Joel Eklund is de kleinzoon van Henning Eklund en daarmee eigenaar van de derde generatie van TePe.

Joel Eklund

Voorzitter raad van bestuur

De visie en leidraad van TePe is; “to bring healthy smiles for life, by inspiring good oral health.”

Ons Management Team

Elk brengen ze hun eigen ervaring en perspectief mee voor de strategische ontwikkeling van het bedrijf. Het alledaagse leiderschap wordt geleid door TePe’s kernwaarden: respect, toewijding, kostenefficiëntie en verantwoordelijkheid.

Hanna Hageberg Hammar

CEO

"Onze financiële stabiliteit en groei maken bedrijfsbeslissingen op lange termijn en voortdurende verbeteringen mogelijk die de kansen voor onze klanten en medewerkers bevorderen."

Helena Ossmer Thedius

Marketing & Innovation Director

"Op basis van expertise, wetenschap en onderwijs bieden wij innovatieve oplossingen voor gezondheid op lange termijn, een betere levenskwaliteit en een duurzame toekomst."

Laurent Berthelot

Operations Director

"Al onze expertise verzameld onder één dak, van odontologen, marketing en innovatie tot de brede vaardigheden binnen de productie. Het is een kracht die continue ontwikkeling en flexibiliteit mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we voldoen aan onze hoge eisen en deze overtreffen op het gebied van efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid". 

 

 

Helen Richenzhagen

Global Sales Director

"De voortdurende uitbreiding van ons internationale netwerk van toegewijde distributeurs en ambassadeurs geeft ons de mogelijkheid om het bewustzijn van mensen wereldwijd te stimuleren op het gebied van mondhygiëne."

Urban Ottosson

Interim CFO

"Financiële stabiliteit en groei maken duurzame zakelijke beslissingen en verbeteringen mogelijk die een positieve ontwikkeling bevorderen voor onze teamleden, klanten, de maatschappij en het milieu."