sphere ctrl menu cross shoppingcart trash

Sustainability Report 2021

Onze professionele kijk op gezondheid en de manier waarom we ons inzetten voor anderen gaan hand in hand met onze ambitie om duurzaamheid te integreren in ons bedrijf. Lees meer in ons Sustainability Report over het jaar 2021.

https://ipaper.ipapercms.dk/TePe/sustainability-report/tepe-sustainability-report-2021/

                                                                                  

Een duurzame toekomst

Onze inzet voor duurzame ontwikkeling betekent dat we werken in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN en ernaar streven om CO₂-neutraal te worden.

Onze toezeggingen

Met onze toezeggingen voor de toekomst willen we laten zien dat het mogelijk is om met respect voor mens en milieu een stip aan de horizon te plaatsen.

Lees meer

Duurzame Ontwikkelingsdoelen

Bij TePe focussen we op 6 doelen die bijzonder relevant zijn voor ons bedrijf, waarmee we de uitdaging aan kunnen gaan en waarbij we het meest kunnen bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

Lees meer 

Onze ecologische voetafdruk verkleinen

We erkennen de urgente noodzaak van klimaatactie. Vandaar dat TePe zich ten doel stelt om in het jaar 2022 volledig CO₂-neutraal te zijn met producten en verpakkingen.

Lees meer

Materialen en innovatie

Alle producten en oplossingen van TePe zijn ontwikkeld op basis van klinische kennis en marktbehoeften. Tijdens het hele innovatieproces houden we rekening met onze verantwoordelijkheid voor mens, gezondheid en milieu.

Duurzaam innoveren

De wereld om ons heen verandert, net als de eisen van onze klanten. We blijven onszelf uitdagen om nieuwe en duurzame oplossingen te vinden.

Lees meer

Materialen

We zetten ons in voor het vinden en toepassen van milieuvriendelijke alternatieven voor fossiele grondstoffen in producten en verpakkingen.

Lees meer 

Verpakking

We richten ons in het bijzonder op duurzame verpakkingen. Deze zijn essentieel bij resource management en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. 

Lees meer 

 

Mens & Praktijk

Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel bij TePe en in onze productieketen. Wij willen consumenten ondersteunen bij het maken van bewuste keuzes.

Mens & Praktijk

Maatschappelijke betrokkenheid en samenwerking

We nemen deel aan wetenschappelijke samenwerkingen die gericht zijn op innovatie en het verminderen van fossiel plastic en plasticvervuiling, zoals het STEPS onderzoeksprogramma en UNOPS.

Maatschappelijke betrokkenheid

Duurzaamheid bij TePe

loading...